Postări

Se afișează postări din decembrie, 2015

Ambalaje noi

Imagine
După cum bine știm, pe lângă ingrediente și formă este foarte important si ambalajul unui săpun. De-a lungul timpului am încercat să găsesc o metodă simplă, ușoară, rapidă, frumoasă și ieftină pentru ambalarea săpunurilor mele. Nu exagerez, nu-i așa? :-) După multe încercări, unele mai reușite și altele mai puțin, am ajuns să folosesc acest tip de ambalaj: Ce îmi place cel mai mult la aceast tip de ambalaj, este faptul că e foarte ușor de realizat și se poate personaliza la cerere! Acum că am descoperit această tehnică, mă simt parcă o lume nouă s-a deschis în fața mea! Preferata mea este deocamdată cea pe care scrie: "QUBES AND BUBBLES HAND MADE SOAP" Am achiziționat deja mai multe tipuri de hârtie colorată și sunt pregătită pentru cereri :-) Un alt avantaj pe care îl văd la acest ambalaj este că săpnulul este vizibil dintr-o parte. Astfel poate fi admirat și mirosit.   Săpunurile Qubes & Bubbles vă urează Sărbători Fericite!

Christmas 2015- cod 201511

Imagine
Vă propun să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu săpunul Christmas 2015, avand codul 201511! Noutatea nu lipsește nici din săpunul acesta, deoarece în loc de apă am folosit suc 100% natural de sfeclă roșie. Sucul de sfeclă își schimbă coloarea în momentul în care este amestecat cu soda, devenind un maroniu închis.   Săpunul conține următoarele unturi și uleiuri: ulei de măsline ulei de ricin unt de cocos unt de cacao unt din sâmbure de orez Pentru crearea parfumului cu tentă de sărbătoare, am adaugat ulei esențial de scorțisoară, lucru care a favorizat întărirea săpunului cu viteza luminii! Este o adevărată minune faptul că acest săpun există în formele prezentate :-)    Nici de data aceasta nu am uitat de copii, care sunt sigură ca preferă să se spele cu Moș Crăciun sau cu  omulețtul de turtă dulce, decât cu un săpun dreptunghiular.   Pentru informații suplimentare mă puteți contacta la adresa de e-mail: qubesandbubbles@gmail.com.

Fresh Cucumber - cod 201510

Imagine
Săpunul de azi este o noutate pentru mine, fiind un săpun realizat cu suc natural de castraveți (de aici culoarea verde), fără un gram de colorant artificial! Săpunul conține următoarele unturi și uleiuri: ulei de măsline ulei de porumb unt de cacao unt de cocos ulei de palmier Pe lângă sucul de castraveți am adăugat și 80 ml de suc natural Aloe Vera. Pentru efect exfoliant am adaugat mac in două straturi.  De data aceasta nu m-am limitat la clasicul calup, ci am turnat și săpunuri în formă, special pentru copii.   Săpunul Fresh Cucumber este parfumat cu parfumant de castraveți și lămâie. Pentru informații suplimentare mă puteți contacta la adresa de e-mail: qubesandbubbles@gmail.com.